En directe
Ritmes de Catalunya
amb Miquel Serrat i Margarida Arau

"Que aparquin al pàrquing, com tothom"

Així s'ha gestat les dues multes que la Policia Municipal ha posat a la Benèmerita per aparcar malament.
| 21 d'octubre de 2015

L’anècdota del dia és que la Guàrdia Civil ha marxat d’Olot carregada de documents i amb dues multes. La Policia Municipal els ha multat per aparcar en zona prohibida. Una decisió que ha sortit d’una conversa de dins l’Ajuntament. El cap de la Policia Local d'Olot, Ignasi López, multant un dels vehicles de la Guàrdia Civil per estar mal aparcat davant l'ajuntament. (Horitzontal)

 

No es pot aparcar a davant l’Ajuntament d’Olot i la Guàrdia Civil ho ha fet amb dos vehicles. Per aquest motiu, el propi cap de la Policia Municipal els ha posat un parell de multes per estacionament impropi. Tot plegat consensuat amb l’equip de govern municipal amb una conversa on s’ha conclòs que havien d’aparcar al pàrquing com tothom.

El resultat és que els han posat una multa valorada en 80€ per aparcar en zona indeguda. L'agent que estava a l'entrada les ha retirat poc després.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència

Estàs escoltant


Volum