Quarta posició de Xavi Porras en els Mundials paralímpics d'atletisme de Londres

A Xavi Porras li han faltat 30 centímetres per arribar al podi dels Mundials paralímpics d’atletisme de Londres en salt de llargada
| 17 de juliol de 2017

A 30 centímetres. Aquesta és la distància que li ha faltat a Xavi Porras per arribar al podi dels Mundials paralímpics d’atletisme de Londres en l’especialitat del salt de llargada. L’olotí també va participar en la modalitat dels 100 metres llisos, on va caure eliminat a la primera ronda.

Xavi Porras, durant un salt en una competició. (@Xavier_Porras)

S’ha acabat la temporada per a Xavi Porras. L’atleta del FC Barcelona no va poder arribar a la marca de 6.20 metres que es va marcar com a objectiu abans de començar els Mundials. L’olotí es va quedar a les portes del podi de Londres en la modalitat del salt de llargada amb una marca de 5.90 metres.

En l’especialitat dels 100 metres llisos, Xavi Porras no va poder classificar-se per la final al ser eliminat a la primera ronda. La gesta era complicada, havia de córrer contra David Brown, que té el rècord mundial d’aquesta modalitat. Tot i això, el mateix atleta assegura que l’objectiu que s’havia marcat a la prova era agafar sensacions.

Xavi Porras torna avui mateix cap a Olot després de donar per tancada la temporada. L’atleta no preveu participar en les proves a pista coberta del desembre. La seva propera participació en un campionat serà al febrer.