En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

Quan l'origen és l'èxit

Olot tornarà a celebrar la Fira Orígens aquest mes de novembre. A més, es potenciarà el sector del vi i la cervesa.
| 19 de juliol de 2013
Quan l'origen és l'èxit

Olot tornarà a celebrar la Fira Orígens aquest mes de novembre. Tot i que en un principi estava pensada per fer-se un cop cada 2 anys, l’èxit de la primera edició ha fet replantejar-s’ho i la fira passarà a ser anual. Enguany s’esperen més expositors i de més qualitat. A més, es potenciarà el sector del vi i la cervesa.

Imatge de la Fira Orígens de l'any passat (Adrià Costa / lagarrotxa.info)

JORDI ALTESA | La segona edició de la Fira Orígens per aquest 2013 ja és una realitat. Des de fa uns dies ha començat la venda d’estands per aquesta fira i ofereix un 25% més d’espais amb la instal·lació d’una carpa provisional. Els objectius de la Fira són la seva consolidació i mantenir l’alt nivell dels expositors. De fet, l’alta demanda que es preveu pot fer que des de l’organització es pugin descartar alguns estands en funció de la seva qualitat. Passar d’una fira a crear un gran esdeveniment que relacioni Olot amb qualitat i gastronomia és un altre dels objectius per a consolidar la fira. Una de les novetats de la Fira Orígens és que es potencien dos sectors en ple creixement a casa nostra. Són d’una banda els vins i de l’altra de les cerveses.

La Fira Orígens se celebrarà els dies 9 i 10 de novembre i el preu de l’entrada serà de cinc euros que donarà dret a cinc tiquets per a provar degustacions. El regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que s’ha decidit fer la fira també aquest 2013 per l’èxit de la primera edició i per consolidar una marca. La Fira Orígens tornarà a comptar amb tres espais propis com l’Aula de Cuina, amb els principals noms de la cuina garrotxina, l’Aula de Tast i l’Aula de Nens.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum