En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Puja la llista d'espera

La llista d’espera per operar-se a l’Hospital d’Olot ha pujat lleugerament en un any vista.
| 29 de gener de 2015
Puja la llista d'espera

La llista d’espera per operar-se a l’Hospital d’Olot ha pujat lleugerament en un any vista. A finals de l’any passat hi havia 441 persones que havien de passar pel quiròfan, una quarantena més que el 2013. Tot i això, des del centre sanitari ho valoren bé perquè hi ha hagut un trasllat pel mig.

1959548_843301385704276_5297235710297163314_n

El nou Hospital d'Olot i la Garrotxa es va inaugurar el passat 6 d'octubre

Un trasllat que va obligar a parar l’activitat quirúrgica no urgent durant més d’una setmana. La llista d’espera fa referència als 14 procediments garantits. A través d’una nota de premsa, l’Hospital d’Olot ha volgut ressaltat que s’ha fet “un gran esforç per controlar el màxim” el temps d’espera per procediments com les pròtesis. El trasllat va estar marcat pel fet que part del material s’ha reutilitzat al centre nou per tal d’estalviar i això va obligar a l’aturada. Aquest fet esperen ara que es tradueixi en una reducció considerable del temps en espera gràcies a les noves instal·lacions.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum