En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El PSC d'Olot diu que els llaços grocs de plàstic "són contaminants"

Proposa substituir-los per altres de roba o paper
| 29 de maig de 2018

El PSC es mostra disconforme amb els símbols que ocupen la via pública. Demana que es faci cas de l’ordenança municipal que regula l’espai públic i d’aquesta manera tothom es pugui manifestar “amb un ordre”. Defensen la llibertat d’expressió, però demanen que es retirin els llaços grocs de plàstic i se n’utilitzin de roba o paper per tal de contaminar menys el medi ambient. 

Llaços grocs al Firalet (Pau Masó)


Al Partit Socialista d’Olot no li molesta el groc ni els llaços, sinó el material de què estan fets. El partit defensa la llibertat d’expressió, però demana que es retirin els símbols de plàstic, ja que es desfan i acaben contaminant. El portaveu de la formació, Josep Guix, centra la seva demanda als llaços que es pengen en els arbres. Diu que el plàstic és un material no degradable que acaba al riu o a les clavegueres i provoca problemes de contaminació. Proposa que en lloc de plàstic s’utilitzi roba o paper.

 

El portaveu del PSC a Olot també reclama que hi hagi un ordre a l’hora d’expressar-se al carrer. Demana que es faci cas de l’ordenança municipal que regula la via pública.

 

L’ordenança municipal que regula la via pública a Olot prohibeix qualsevol grafit, cartell, pancarta o fulletó sense permís de l’Ajuntament. L’ús d’aquestes pràctiques sense autorització municipal significaran una sanció lleu.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum