En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Principi d’acord entre els treballadors de l’Hospital i la direcció del centre després de garantir el 58% de DPO'S

Les dues parts s’han reunit durant dues hores i mitja. En la trobada, també han acordat la creació d’una comissió de treball per detectar les plantes amb més alta càrrega assistencial. Tot i els acords, els treballadors continuaran concentrant-se davant de l’Hospital com han fet fins ara
Joel Tallant | 23 de novembre de 2022
Principi d’acord entre els treballadors de l’Hospital i la direcció del centre després de garantir el 58% de DPO'S

Després de tres setmanes de concentracions davant de l’Hospital, cinc membres del Comitè d’Empresa i cinc de la direcció han mantingut una reunió de dues hores i mitja on han assolit un principi d’acord. Durant la trobada han abordat aspectes claus com el cobrament de la retribució variable en funció dels objectius, conegudes com les DPO’s que havien enfrontat les dues parts. En aquest sentit, la direcció s’ha compromès a pagar, com a mínim, el 58% d’aquesta retribució.

Una de les reivindicacions dels professionals de l’Hospital era la sobrecàrrega de feina. En aquest sentit, els treballadors i la direcció han acordat detectar les plantes de l’hospital amb més càrrega asistencial a través d’un grup de treball integrat per membres del comitè d’empresa i de la pròpia direcció del centre.

La reunió ha permès acostar postures, tot i que les dues parts discrepen sobre el menyspreu que denuncien els treballadors per part de la direcció.

Els treballadors continuaran concentrant-se com han fet fins a les portes de l’Hospital perquè entenen que no s’han resolt totes les seves reivindicacions.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El comitè d’empresa de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa continuarà amb les reivindicacions al gener si no avancen les negociacions

Han agraït el suport als veïns de la ciutat per la defensa d’una atenció sanitària de qualitat i per a tothom

El Comitè d’Empresa dels professionals de l’Hospital d’Olot encara té coses a dir

Aquest dimecres segueixen amb les concentracions per reclamar millores laborals

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum