Primera victòria del femení del CB Olot i debut del nord-americà Blake Burgess al CBGX

El CB Garrotxa-Santjoanenc va perdre contra el Sant Adrià B
| 3 d'octubre de 2016

Les d’Albert Farrés van guanyar 38 a 63 el Joventut Les Corts.

Després de la derrota la setmana passada a casa, les olotines van guanyar aquest dissabte a la pista del Joventut Les Corts. Un primer quart de 3 a 15, els va posar la resta del partit molt més fàcil. Albert Farrés, entrenador de les olotines, ha explicat a Ràdio Olot que els contraatacs van ser una altra de les claus del partit. Un equip, el Joventut Les Corts, físicament molt superior a les olotines, però que van saber contrarestar.

La victòria les col·loca cinquenes amb tres punts, i a punt d’enfrontar-se la setmana que ve al Badalona A. Serà diumenge a 3/4 de 6h de la tarda a domicili.

Blake Burgess debuta amb el CBGX-Santjoanenc

blake-burgess-cbgx-isaac-planella

Blake va debutar a casa amb el dorsal 1 (Isaac Planella)

Derrota contundent del Garrotxa-Santjoanenc contra el Sant Adrià B. El primer període va ser l’únic que els santjoanencs van poder aguantar, acabant-lo perdent només de dos. A partir del segon quart, l’atac del Sant Adrià B va ser més agressiu i els de Mercader no van poder seguir-los el ritme. La nota positiva del partit va ser el debut del nord-americà Blake Burges o com li diuen la Grada del Bàsquet Rural del Santjoanenc “Blai Burgès”. En declaracions a Ràdio Olot, va explicar que està “molt content de formar d’aquest equip”.

De moment, els santjoanencs han perdut dos partits i n’han guanyat un. El proper serà dissabte a 2/4 de 8h del vespre a la pista del Montgat, que fins ara ha perdut tots els partits.