En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

L'Hospital d'Olot passa amb èxit el seu primer dia

Bona acceptació per part dels usuaris del nou hospital comarcal de la Garrotxa. La falta d’aparcament i la comunicació amb el TPO, úniques pegues
| 18 de novembre de 2014
L'Hospital d'Olot passa amb èxit el seu primer dia

Bona acceptació per part dels usuaris del nou hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en el primer dia de funcionament. La falta d’aparcament i la comunicació amb el TPO són les úniques pegues que hi han trobat els usuaris que ahir van estrenar el centre.

El nou hospital ja funciona (Jordi Altesa)

Després d’un cap de setmana fent un trasllat rècord en pràcticament 48 hores, ahir es va obrir per primera vegada consultes externes, l’àrea de rehabilitació, cirugia i l´àrea de radiologia. Uns espais de l’hospital que vam poder visitar i que es van sumar a les urgències que ja portaven obertes des de dissabte. En general, els pacients que van estrenar l’hospital han fet un balanç positiu de l´obertura.

Bona acceptació, però també alguna petita crítica. Alguns usuaris, s’han queixat als micròfons de Ràdio Olot de què no hi ha cap autobús directe des del centre de la ciutat que vingui regularment al nou hospital. Un exemple, n’és la Maria Lluisa que ahir va venir a fer la seva rehabilitació a la nova sala i es va trobar que només hi havia un TPO directe cada hora des del centre d´Olot.

A aquestes peticions, l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, va respondre ahir durant el programa, que el servei del TPO és un servei que s’ha d’anar adaptant poc a poc i veient quin és l’ús que en fan els usuaris cap al nou hospital.

A més del servei d’autobús, alguns usuaris també van parlar de l’aparcament, ja que durant tot el dia d’ahir va estar molt complicat poder aparcar prop de l’hospital. En Josep i l´Àfrica, que van passar per urgències, van tenir  problemes per aparcar prop d’aquesta entrada.

Unes senyalitzacions i serveis que mica en mica s’aniran adaptant a les necessitats dels pacients. El primer dia es va superar amb èxit, tot i que l’adaptació al nou hospital d’olot i comarcal de la Garrotxa no és només cosa d’un dia i s’anirà fent durant les properes setmanes.

També et pot interessar

Diverses entitats d’Olot demanen millorar el servei del TPO

Les entitats també han demanat estudiar la municipalització del servei. L’equip de govern, però ha tombat la moció i han defensat el model de concessió que hi ha actualment

Un documental recorda el llegat de Josep Maria Francino

El reportatge recull les principals facetes del periodista i músic garrotxí mort l’any passat

Estàs escoltant


Volum