En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Diumenge arriba el 9N

Els catalans estan cridats a participar aquest 9N en un procés participatiu. A la Garrotxa la jornada és possible gràcies a més de 400 voluntaris. 
| 7 de novembre de 2014
Diumenge arriba el 9N

Aquest diumenge arriba el 9 de novembre, una cita que porta marcada quasi bé un any al calendari de la política catalana. En els últims anys, al nostre país l’independentisme ha passat de corrent residual a principal. Després de la pressió ciutadana, aquest diumenge les aspiracions nacionals tenen una primera prova a les urnes.

Alguns partits han fet campanya a Olot (Joel Tallant)

Després de 3 manifestacions massives i de consultes populars a nivell local, aquest diumenge per primer cop tota Catalunya està convocada a votar per decidir el futur polític del país. Amb una doble pregunta els ciutadans seran consultats d’una manera rocambolesca, un procés participatiu, després de la constant prohibició de la maquinària de l’Estat. Una situació que ha obligat a poder fer-ho possible saltant el màxim de traves possibles.

Per a poder participar, ja que la paraula no és votar, s’haurà de fer a l’adreça que posi al DNI de tots els majors de 16 anys. Serà una consulta que a la Garrotxa serà possible gràcies a 400 voluntaris repartits en 23 seus: 3 a Olot i una a cada un dels municipis. En el cas de la capital hi haurà servei de transport, de TPO, de Creu Roja o fins i tot de voluntaris.

El mateix diumenge també es recolliran firmes per a denunciar les traves per a votar a estaments internacionals com la Unió Europea i les Nacions Unides.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum