En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Primàries d'ERC

Per primera vegada, ERC triarà el seu candidat a alcalde d’Olot a través d’unes eleccions primàries obertes a tota la ciutat. 
| 16 de juliol de 2014
Primàries d'ERC

Per primera vegada, Esquerra Republicana de Catalunya triarà el seu candidat a alcalde d’Olot a través d’unes eleccions primàries obertes a tota la ciutat. Seran el proper 20 de setembre i el partit espera que hi hagi més d’un candidat per tal de poder debatre propostes i idees.

Clara Casanovas i Pere Gómez, regidors d'ERC a Olot (elpuntavui.cat)

JORDI ALTESA | Els nous estatus d’ERC permeten, en poblacions de més de 30.000 habitants, que es puguin celebrar eleccions primàries obertes al conjunt de la ciutadania i ERC Olot ha decidit fer-ho per celebrar les primeres primàries obertes que es fan a la ciutat per escollir el seu candidat a alcalde o alcaldessa. El procés servirà, per una banda, per escollir i, per l’altra, per ser escollit.

El principal objectiu de la formació és que els ciutadans puguin intervenir en l’elecció del seu candidat per configurar i participar en la candidatura electoral amb la intenció d’implementar les polítiques socials progressistes que creuen que es necessiten per fer un Olot millor.

ERC Olot vol que el procés de les primàries sigui obert i transparent, però aquesta votació no exclou que, un cop escollida la llista, aquesta s’obri a altres formacions per crear una candidatura de coalició. Una possibilitat que a hores d’ara només es contempla com a opció.

Així doncs, tothom que hi vulgui participar s’haurà d’adreçar a la secció local d’Olot a través de correu postal, electrònic o per telèfon. Les primàries seran el proper 20 de setembre de nou a dues del migdia al local d’ERC Olot. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum