En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El servei Reempresa arriba a Olot

Arriba a Olot Reempresa, plataforma que vol manteni oberts negocis que poden tancar perquè el seu responsable plega o es jubila. 
| 19 de novembre de 2014
El servei Reempresa arriba a Olot

Donar continuïtat a aquelles empreses que poden tancar perquè el seu responsable es jubila o plega. Això és el que es proposa Reempresa, una plataforma que uneix a gent que decideix fer un pas enrere amb qui vol assumir el relleu. Ara arriba a Olot aquesta eina que, a tot Catalunya, permet salvar 4 empreses cada setmana.

Presentació de Reempresa a Olot (David Planella) 

Són empreses generalment petites però rendibles que funcionen bé però el seu responsable plega i no hi ha ningú que li agafi el relleu. Per evitar aquesta situació, la plataforma Reempresa vol fer de nexe entre la gent que no vol que el negoci de tota la vida es perdi i els que volen emprendre. A vegades els interessats són directius que volen canviar d’aires, alguns emprenedors o fins i tot encarregats de l’empresa que volen pujar de categoria.

Reempresa uneix entitats i institucions públiques i privades com la Generalitat, la Diputació de Girona i patronals com la Cecot. El president d’aquesta última, Antoni Abad, ha explicat que Reempresa té l’objectiu de mantenir empreses perfectament viables i rendibles obertes. Ara el Reempresa també està en actiu a Olot amb l’acord firmat amb l’Ajuntament de la ciutat. El regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que treballadors de l’Institut de Promoció han rebut formació específica per tal de tractar aquests casos concrets.

Així doncs a partir d’ara si estan interessats en traspassar una empresa o interessats en adquirir un negoci ja en marxa, podran ser atesos a l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum