En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Premi per les Festes del Tura

L'Associació de Representants, Promotors i Manàgers de Catalunya considera que és la Festa Major de Catalunya amb la millor programació. 
| 12 de novembre de 2012
Premi per les Festes del Tura

 

La programació de les Festes del Tura ha estat escollida aquest dilluns a la nit com la millor de les festes majors de Catalunya. Ho ha decidit l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, l’ARC. Tot plegat en un acte on les tisorades en cultura

La regidora de Festes, Mar Roca, recollint el premi amb altres membres de la Comissió de Festes. (ACN)

Les Festes del Tura han tingut sempre molt de prestigi arreu i ara els arriba un premi que ho certifica. A banda del suport del públic que s’aplega cada setembre a la ciutat, ara el reconeixement arriba de mans dels propis representants, promotors i mànagers d’artistes, que s’agrupen en l’organització ARC. Les Festes del Tura han rebut la distinció de la millor programació de Festa Major de tot Catalunya, premi recollit per la regidora de Festes, Mar Roca. L’acte ha servit per fer una demanda d’ajuda a les institucions i no només per la via de les subvencions.

La pujada de l’IVA cultural del 8% al 21% ha afectat de valent aquest sector cultural. En paraules del president d'ARC, Jordi Gratacó, s’han congelat projectes i inversions previstes en el món cultural i de la música en directe en concret.

A banda de les Festes del Tura, l’Associació de Promotors, Representants i Manàgers de Catalunya, ha premiat a Love of Lesbian, Els Amics de les Arts, Txarango, Hotel Cochambre, Cimarrón, La Pegatina, el Teatre Auditori de Sant Cugat, la Faktoria d'Arts de Manresa, l'Acústica de Figueres, Lídia Guevara, el número 200 de les revistes 'Enderrock' i 'Mondo sonoro', i Francesc Fàbregas. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum