En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Polèmica al Consell Comarcal perquè la CUP es queda fora de la taula de la gestió de residus

Hi havia dos llocs a l'oposició per estudiar la possibilitat de la gestió conjunta amb el Pla de l'Estany i enlloc de la CUP hi ha el PSC
| 13 de maig de 2016
Polèmica al Consell Comarcal perquè la CUP es queda fora de la taula de la gestió de residus

Nova polèmica en la gestió de residus conjunta entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Ara ha estat per la comissió política que ha d’estudiar la viabilitat del projecte. La CUP se n’ha quedat fora tot i ser la tercera força comarcal i en canvi sí que hi serà el PSC, que és la quarta.

Ple Consell Comarcal Garrotxa Maig 2016 2 (Jordi Altesa)

La sessió plenària del passat dijous (Jordi Altesa) 

La proposta que portava el ple del darrer Consell Comarcal de la Garrotxa era l’elecció dels representants polítics que representaran l’ens en la taula d’estudi de la viabilitat de la gestió conjunta dels residus amb el Pla de l’Estany. S’ha aprovat que siguin Roger Santaló, portaveu adjunt d’Esquerra al Consell, -segona força- i Josep Guix, portaveu del PSC que és la quarta força. Se n’ha quedat fora la CUP que és la tercera candidatura que va tenir més pes.

Espona ho defensa

La decisió l’ha defensat el mateix president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona. Espona assegura que a la taula hi ha una força que sempre s’ha abstingut a la votació com és ERC i una altra que ha donat suport com és el PSC que a més governa amb Convergència a Olot.

ERC critica però hi vota a favor

Aquesta decisió també l’han lamentat els republicans tot i que, com ells ja tenen cadira assegurada a les reunions hi ha votat a favor. És un pas que ha de buscar la viabilitat de la gestió conjunta del tractament de residus i les infraestructures derivades de la Garrotxa i el Pla de l’Estany.

També et pot interessar

El PSC d’Olot, en contra de reformar la plaça Major

Els socialistes afirmen que els costos de les obres, que són aproximadament de mig milió d’euros, es podrien destinar a altres prioritats com la millora de l’arranjament de carrers i voreres de la ciutat

Eduard Llorà no continuarà com a alcalde de les Planes d’Hostoles

Ell mateix ha explicat a Ràdio Olot que ja hi ha un relleu al partit i que també deixa per complet la política

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum