En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Plaça nova

Comencen finalment les obres de la Plaça Major de Sant Joan, una petició dels vianants. La seva actuació estava prevista des de fa uns quinze anys. 
| 16 d'octubre de 2014
Plaça nova

Sant Joan les Fonts ja ha començat a renovar la seva Plaça Major. L’actuació, amb un pressupost de 360.000€, s’ha previst que es faci amb 4 fases per crear el mínim enrenou possible. D’aquesta manera se soluciona un tema que fa 15 anys que va quedar pendent.

Imatge de les actuacions a aquest espai emblemàtic

JORDI ALTESA | Fa una quinzena d’anys es van fer actuacions d’urbanització al centre de Sant Joan les Fonts i arribar fins a la Plaça Major va quedar pendent. Ara es traurà l’actual paviment, es passaran els serveis i es tornarà a cobrir. No ha estat fins ara que s’ha decidit fer-hi front i després de marcar un canvi de prioritats en el destí d’una subvenció de la Generalitat. En declaracions a Ràdio Olot, l’alcalde de Sant Joan, Joan Espona, ha explicat que actuar a la Plaça era una de les demandes que més els havien fet arribar els ciutadans.

Dels 360.000€ que costa urbanitzar la Plaça Major, 200.000€ venen del Pla Únic d’Obres i Serveis. Aquests diners però estaven previstos per la construcció d’un pont sobre el Fluvià. Espona ha argumentat que la situació ha canviat i han decidit actuar definitivament a la Plaça.

El consistori ha informat que la Plaça Major estarà en obres en 4 fases diferents per tal de perjudicar al mínim la circulació i el dia a dia dels comerços. Amb l’actual canvi es perdran places d’aparcament que es volen compensar amb una nova zona d’aparcament al costat de l’edifici del consistori.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant


Volum