En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Plaça nova

Comencen finalment les obres de la Plaça Major de Sant Joan, una petició dels vianants. La seva actuació estava prevista des de fa uns quinze anys. 
| 16 d'octubre de 2014
Plaça nova

Sant Joan les Fonts ja ha començat a renovar la seva Plaça Major. L’actuació, amb un pressupost de 360.000€, s’ha previst que es faci amb 4 fases per crear el mínim enrenou possible. D’aquesta manera se soluciona un tema que fa 15 anys que va quedar pendent.

Imatge de les actuacions a aquest espai emblemàtic

JORDI ALTESA | Fa una quinzena d’anys es van fer actuacions d’urbanització al centre de Sant Joan les Fonts i arribar fins a la Plaça Major va quedar pendent. Ara es traurà l’actual paviment, es passaran els serveis i es tornarà a cobrir. No ha estat fins ara que s’ha decidit fer-hi front i després de marcar un canvi de prioritats en el destí d’una subvenció de la Generalitat. En declaracions a Ràdio Olot, l’alcalde de Sant Joan, Joan Espona, ha explicat que actuar a la Plaça era una de les demandes que més els havien fet arribar els ciutadans.

Dels 360.000€ que costa urbanitzar la Plaça Major, 200.000€ venen del Pla Únic d’Obres i Serveis. Aquests diners però estaven previstos per la construcció d’un pont sobre el Fluvià. Espona ha argumentat que la situació ha canviat i han decidit actuar definitivament a la Plaça.

El consistori ha informat que la Plaça Major estarà en obres en 4 fases diferents per tal de perjudicar al mínim la circulació i el dia a dia dels comerços. Amb l’actual canvi es perdran places d’aparcament que es volen compensar amb una nova zona d’aparcament al costat de l’edifici del consistori.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum