En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Pla Tractor alimentari

El sector agroalimentari serà un dels protagonistes dels “plans tractors” de desenvolupament econòmic de la Generalitat. Així ho ha confirmat en declaracions a Ràdio Olot el director general d’Indústria de la Generalitat. La proposta va néixer del clúster carni INNOVAS. Aquests plans han de servir per aglutinar i combinar esforços des del sector públic i privat.
| 29 de setembre de 2012
Pla Tractor alimentari

Innovac va presentar la proposta perquè la Generalitat incorporés el sector carnicoporcí com un dels sectors claus per al desenvolupament econòmic del país. El govern ha acceptat la proposta però ha decidit obrir-lo també a la resta de la indústria alimentària, que en el seu global suposa quasi bé 1 de cada 5€ del PIB català. El director d’indústria de la Generalitat, Josep Sureda, ha explicat que han decicit obrir aquest pla a més sectors industrials.

Sureda afirma també que una de les prioritats passa per ordenar i classificar tot el sector alimentari i desenvolupar propostes que permetin apostar per a la innovació i incrementar les exportacions de productes.

El director general d’indústria ha participat en la junta general d’INNOVAC. Sureda ha posat el sector carni com referent en  innovació i la comarca de la Garrotxa, com un exemple per al país d’una indústria que amoritza els cops dela crisi.

La convocatòria d’eleccions no ha afectarà, segons ha explicat Sureda a Ràdio Olot, en el desenvolupament dels plans tractors. A banda del sector agrolimentari, el cotxe elèctric i la telefonia mòbil són els tres pols que contemplen fins ara aquests plans.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum