En directe
Trenquem el cuc
amb Josep Guix

Per al Consell Comarcal

Els municipis garrotxins pagaran part dels serveis comuns que pagaven l'Ajuntament d'Olot i el Consell Comarcal per la davallada d'ingressos d'aquesta última entitat
| 21 d'octubre de 2014
Per al Consell Comarcal

Els municipis garrotxins pagaran una part de serveis comuns que fins ara pagaven l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal. És una mesura temporal per dos anys per tal d’ajudar a superar la davallada d’ingressos dels pressupostos de l’entitat comarcal.

El ple del Consell Comarcal que ho va aprovar per unanimitat (garrotxa.cat)

JORDI ALTESA | Fins ara diferents serveis d’ensenyament, cultura i esports estaven pagats bàsicament per l’Ajuntament d’Olot i una part pel Consell Comarcal de la Garrotxa. Aquest any i el que ve però una part serà abonada pels diferents municipis de la comarca. Una mesura excepcional que el Consell justifica per la davallada constant d’ingressos que ha patit en el seu pressupost. Amb aquesta mesura, els pobles pagaran un 40% del que fins ara aportava l’ens comarcal a temes com l’Arxiu, el Consorci de Normalització Lingüística, el Cantània o el Consell Esportiu de la Garrotxa.

De moment, el conveni l’han firmat un total de 10 municipis com Maià, Beuda, Les Planes, Montagut o Sant Ferriol i s’espera que properament s’hi afegeixin la resta de pobles que encara no han fet. La intenció del Consell és que la mesura sigui temporal i només per dos anys.

Aquesta és una decisió que ha pres el Consell d’Alcaldes, un òrgan comarcal on es troben els diferents batlles de la comarca. La mesura es va acordar abans de l’estiu, el 12 de juny, i ara ha de ser ratificada per cada un dels municipis. El ple del Consell hi ha donat suport per unanimitat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant


Volum