En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Pep Berga, sobre la variant: "Preferiríem un 2+2, però ens posem al costat de la Generalitat"

L'alcalde entén que hi ha consens en un 1+1 inicial i demana que es compensi la “renúncia” al 2+2 amb més rapidesa per començar com més aviat millor les obres de la variant
Pau Masó | 26 de juliol de 2021

La setmana passada el Departament de Territori va anunciar que la seva aposta per la variant d’Olot era un 1+1. Aquesta ha estat una decisió que xoca amb la voluntat de l’equip de govern, ja que el consistori olotí preferiria una variant desdoblada. L’alcalde d’Olot, Pep Berga, diu, però, que entén el consens que ha trobat la Generalitat.

Berga, però, ha demanat que la renúncia que fa l’equip de govern al 2+2, estigui compensada amb més rapidesa. L’alcalde demana que, “trobat el consens”, es pugui avançar amb la complicitat dels diferents punts de vista.

Berga ha assegurat que, després de gairebé 25 anys de lluita per la variant, mai s’havia arribat al punt on s’està ara, amb un traçat i un model de carretera definits. Després del posicionament de Territori, ara li tocarà al Departament d’Acció Climàtica recollir l’informe d’al·legacions i tramitar la declaració d’impacte ambiental. Això es preveu que sigui al llarg d’aquest 2021, per poder començar a redactar el projecte executiu de la variant d’Olot el 2022.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum