En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Pedalant cap als 25 anys

Aquest diumenge se celebra la Terra de Remences, una de les marxes cicloturistes més importants de l’estat. La Vall d’en Bas acollirà més de dos mil ciclistes en una diada marcada pels recorreguts de 100 i 175 quilòmetres enmig d’un paratge únic
Roger Isern | 11 de maig de 2022
Pedalant cap als 25 anys

Imatge de l'edició del 2021 (Terra de Remences)


El mes de maig va sobre rodes. Això és el que a la Garrotxa podíem dir abans de l’esclat de la pandèmia, veient any rere any més de dos mil ciclistes rodant per la comarca. Aquest 2022 torna en la seva data original la Terra de Remences. Considerada una de les proves cicloturistes més importants d’Espanya, enguany celebra la 25a edició. Es farà diumenge amb inici i final a Sant Esteve d’en Bas després que els participants facin 100 o 175 quilòmetres. Són les dues distàncies dels recorreguts curt i llarg respectivament. Un edició especial per la xifra que suposa i que posa en valor els orígens de la marxa cicloturista. El president del Club Ciclista Bas és Dani Bosch.

L’edició d’aquest 2022 també té una altra peculiaritat. Se celebra 8 mesos després de l’última, que es va fer el setembre del 2021. Tot això, a causa de la pandèmia que va obligar ajornar la marxa prevista pel maig. Un fet que és la primera vegada a la història que succeeix, en haver-hi menys d’un any de marge respecte dues edicions. Bosch explica que això potser s’ha notat en les inscripcions, però que superaran les dues mil.

La Terra de Remences recorrerà ports de muntanya com Capsacosta, Coll de Bracons o Coll de Condreu amb el gran desnivell que això suposa. És un dels atractius que valoren els amants de la bicicleta i que, segons Bosch, fa que rebin comentaris molt positius per seguir tirant endavant la marxa.

La 25a Terra de Remences arrencarà aquest diumenge a les 8 del matí des del carrer Ample de Sant Esteve d’en Bas. Més de dos mils ciclistes participaran a l’edició del 2022.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum