Pau Martín, tennista en cadira de rodes olotí: "El tennis m'ha fet més fort mentalment"

Ha participat, per tercer cop, a l'Open Memorial Santi Silvas, que va guanyar diumenge el murcià Kike Siscar
| 19 de juny de 2018
Pau Martín, tennista en cadira de rodes olotí:

Ha participat, per tercera vegada, a l'Open Memorial Santi Silvas, que va guanyar diumenge Kike Siscar. El murcià va repetir la victòria de la temporada passada i es va apuntar el seu segon títol olotí. El Santi Silvas també va tenir competició de dobles i de tennis sub-14.

Pau Martín, a l'estudi 1 de Ràdio Olot

Recupera l'entrevista a Pau Martín al 'Tercer Temps'

(a partir d'1:09:10)

Siscar revalida el títol

Kike Siscar es va imposar a la final a Juanjo Rodríguez per 6-2 i 6-1 i va confirmar el domini absolut que havia mostrat durant els quatre dies de competició. En tot el torneig, només va perdre quatre jocs i va guanyar tots els sets. Siscar també es va endur la categoria de dobles fent parella amb Iosu Villahoz.

El Santi Silvas d’aquest any també ha servit per veure en acció promeses del tennis estatal: vuit nois i vuit noies sub-14 que són el futur del tennis. Lidon Amurrio, de la federació valenciana, i Alejandro Verdasco, de la madrilenya, es van proclamar campions.