L'Informatiu
amb Roger Isern

El patiment val la pena: l'Olot passa a la segona ronda de Copa a la tanda de penals!

Ginard, aturant un dels llançaments, i Marc Mas, marcant el gol decisiu a la tanda i el 0-1 en el partit, permeten somiar en la Copa del Rei
| 30 d'agost de 2017

Ginard, aturant un dels llançaments, i Marc Mas, marcant el gol decisiu a la tanda i el 0-1 en el partit, permeten somiar en la Copa del Rei. Els 90 minuts s'han acabat amb empat a un davant un Olímpic de Xàtiva que ha robat control del partit en certes fases. Els de Martín Posse jugaran dimecres o dijous a l’Estadi el segon partit de Copa a eliminatòria única contra l’Alcoià.

Els jugadors celebren el passi als vestidors de la Murta (UEO)

El partit va animar-se ben d’hora amb un gol matiner de Marc Mas al minut 6. Era el senyal que l’Olot volia lluitar per la Copa. La possessió i el control també van arribar ben d’hora, els garrotxins van dominar però van anar de més a menys cedint pilotes en la zona de creació que van provocar ocasions per als xativins. Tot i així els homes de Jero López no van poder evitar que els garrotxins marxessin amb avantatge als vestidors.

D’allò que l’Olot havia concedit durant el primer temps, l’Olímpic en va treure suc només de començar la segona. Els valencians van robar una pilota quan els garrotxins intentaven sortir jugant des del darrere, i no van perdonar. Carrascosa anotava el gol i provocava que el partit tornés a començar. Durant el segon temps, l’Olímpic va tenir més presència a l’àrea però cap dels dos equips va aconseguir trencar l’empat. Ja a la pròrroga, qui més va disparar van ser els locals. L’Olot va defensar l’empat fins arribar als penals. A la tanda, Ginard i Marc Mas van ser els grans protagonistes. El primer parant un penal a Tobias, i el segon, marcant el gol que sentenciava el bitllet per a la segona ronda de la Copa.

La segona ronda, dimecres o dijous

El següent partit de Copa es disputarà dimecres o dijous de la setmana que ve davant l’Alcoià a l’Estadi Municipal d’Olot. Coincidirà plenament amb les Festes del Tura i per això l’horari encara està pendent de confirmar. Abans, però, diumenge l’Olot haurà de disputar la tercera jornada de lliga al camp del Badalona. Serà a les 7 de la tarda, una hora abans a l’antena de Ràdio Olot.