En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

"Orígens" al complert

No hi ha espai per a ningú més. Més de 100 productors repartits entre 70 estands participaran a Origens, la mostra que arriba el cap de setmana del 10 i l'11 de novembre a Olot.
| 25 d'octubre de 2012

Orígens posa el cartell de complert. Des de fa més de dues setmanes, aquesta nova aposta firal d'Olot ja no té més espai per acollir expositors tot i haver habilitat un espai extra al recinte firal. Se segueixen perfilant els detalls d’aquesta mostra que es farà el 10 i l’11 de novembre a la capital de la Garrotxa.

100 productors repartits en 70 expositors es donaran cita a principis de novembre al Pavelló Firal d’Olot. Seran representants de les diferents identitats alimentàries protegides que hi ha a Catalunya. Aquest és un dels requisits indispensables per participar a Orígens, la mostra que es celebrarà cada dos anys. Al darrere, a banda de l’Ajuntament d’Olot, hi ha els responsables de l’Espai Gastronòmic de Girona. Un dels seus responsables, Pep Palau, ha explicat que "la fira Origens serà una combinació de diferents aspectes".

Aquesta “festa major” del bon producte i de proximitat arriba amb bones sensacions per part dels expositors fins al punt que s’ha hagut de posar un espai annex al Pavelló Firal per acollir els més de 70 expositors.

La fira Orígens és un dels grans projectes del mandat per l’equip de govern d’Olot. En paraules de Pep Palau, aquesta iniciativa "ve a cobrir un buit de mercat en el món de les fires, que està en plena evolució".

L’entrada al recinte costarà 3€ i donarà dret a fer 2 o 3 tastets dels diferents productes. A més, es farà una trobada de places mercat de tot Catalunya. La intenció és fer aquesta fira cada 2 anys. Hi haurà transport gratuït entre l'antiga estació i el centre de la ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum