En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

On són les oques del Parc Nou d’Olot?

Torna a ser la gran pregunta dels olotins i les olotines després d’una nova desaparició dels animals
Redacció | 18 d'octubre de 2022
On són les oques del Parc Nou d’Olot?

Les oques del Parc Nou d’Olot han tornat a desaparèixer i no és un fet aïllat. Si ho recorden, el mes d’abril, els visitants van trobar a faltar les residents més emblemàtiques d’aquest espai olotí. En aquell moment, el consistori ho va atribuir a l’atac d’un animal. Ara, però, la situació és molt diferent. I és que fa aproximadament un mes els tècnics de manteniment van fer una recerca de les oques i van trobar restes de plomatge. Un fet que fa pensar als investigadors que segurament es tracta d’un accident i que la desaparició ha estat forçada. El regidor de Via Pública d’Olot és Aniol Sellabona.

Tot i que l’Ajuntament no descarta que algú s’hagi emportat novament les oques, l’objectiu és tornar-les a reintroduïr. Abans, però, es volen assegurar que el Parc Nou és un espai segur per a aquests animals. Sellabona diu que no es tracta d’un fet aïllat i que investigaran què està passant.

Digne d’un cas de sèrie policíaca o de pel·lícula de misteri, la desaparició de les oques del Parc Nou continua sent una incògnita per resoldre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Detenen un home després d'atropellar-ne un altre a les Preses i donar-se a la fuga

El detingut hauria atropellat la víctima després d'una discussió aquest dijous al migdia

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum