En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot vol potenciar els ensenyaments artístics a les escoles de la ciutat

La nova àrea d’Educació i Cultura s’ha proposat que tots els infants de la ciutat tinguin contacte amb les disciplines artístiques durant la Primària
Redacció | 23 de maig de 2022
Olot vol potenciar els ensenyaments artístics a les escoles de la ciutat

La música, la dansa o la pintura són arts que estimulen el cervell i ajuden a l’educació dels infants. Moltes extraescolars que es fan avui en dia estan enfocades a aquest àmbit, però no són accessibles per a tothom. Amb l’objectiu que tots els infants puguin tastar la cultura, Olot es proposa potenciar els ensenyaments artístics a les escoles de la ciutat, i en concret, a Primària. Ho explica amb un exemple clar, l’alcalde Pep Berga.

Aquest serà un dels reptes que la fusió entre Educació i Cultura permetrà treballar a partir d’ara. Olot s’ha convertit en la primera ciutat de Catalunya que ha dut a terme la unió d’aquestes dues àrees. Ara seran els tècnics que hauran de treballar per convertir un repte que molts centres ja tracten, en una estratègia de ciutat.

La potenciació de les disciplines artístiques a l’escola ordinària busca una finalitat clara: donar accés a la cultura a tots els infants. Que la música, la dansa o el teatre no només sigui una extraescolar, sinó també una matèria més de les que s’imparteixen a l’escola.

També et pot interessar

El Museu dels Sants d’Olot entra a formar part de l’Àrea de Museus de la ciutat

L’Ajuntament ha decidit dissoldre la Fundació de la que depenia l’equipament cultural

Arrenca la sisena edició del Planestiueja’t

Ho farà aquest dissabte amb la Festa Familiar Solidària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum