En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot
Categoria

Olot s’omple de gastronomia amb la sisena Fira Orígens durant aquest cap de setmana

S'espera que visitin la Fira unes 8.000 persones
| 23 de novembre de 2017
Olot s’omple de gastronomia amb la sisena Fira Orígens durant aquest cap de setmana

Desenes d’activitats giraran al voltant del producte de proximitat dins al recinte del pavelló Firal. S’esperen 8.000 visitants que podran degustar els productes de gairebé un centenar de productors repartits en més de 60 estands. Carme Ruscalleda, Fina Puigdevall, Jordi Juncà o Ada Parellada oferiran ponències durant els dos dies que s’allargarà la Fira. 

 

La qualitat i la proximitat s’agafen de la mà en una nova edició d’una de les cites gastronòmiques més importants de la demarcació. La Fira Orígens arriba aquest cap de setmana a la sisena edició com un esdeveniment consolidat i prestigiat. Ho diuen les xifres i els noms: gairebé un centenar de productors hi participaran i comptarà amb la presència de les xefs Carme Ruscalleda, Fina Puigdevall o Ada Parellada, entre altres. A partir de demà a les 10 del matí, el Pavelló Firal d’Olot obrirà les portes a la degustació. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, explica a Ràdio Olot la importància de la Fira per a la ciutat.

 

Les novetats d’enguany seran vàries. Orígens acollirà el primer concurs de coques de forner de Catalunya. També s’incorpora la presència de productes ecològics i el territori convidat serà l’Idiazabal; diferents productors d’aquesta marca oferiran ponències sobre els seus productes. Segons Vayreda variar els estands és un dels objectius d’una Fira que els últims anys ha tingut productors que han quedat fora.

 

Està previst que durant dissabte i diumenge passin per la Fira prop de 8.000 persones. El preu de l’entrada és de 5 euros i inclou 5 tiquets de tast. La sisena edició d’Orígens tancarà portes el diumenge a les nou del vespre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum