En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Olot seguirà fent actuacions urbanístiques al voltant del riu Fluvià aquest 2018

L’Ajuntament pensa en la zona de Sant Roc i també construirà un mirador a Sant Miquel
| 24 de gener de 2018
Olot seguirà fent actuacions urbanístiques al voltant del riu Fluvià aquest 2018

L’objectiu és que de mica en mica es pugui anar completant el projecte d’un passeig fluvial per tot el curs del riu a la ciutat. L’Ajuntament pensa en la zona de Sant Roc i també construirà un mirador a Sant Miquel que tardarà una mica més a causa d’un esfondrament en les obres. 


Amb l’objectiu que en un futur la ciutat tingui un passeig fluvial de punta a punta, l’Ajuntament té previst tirar endavant aquest 2018 algunes petites actuacions que sumin en el projecte. La que ja s’ha posat en marxa és la construcció d’un mirador al pas del Riu Fluvià pel barri de Sant Miquel. Des de l’estiu s’ha portat a terme l’enderroc d’un edifici que ha acabat allargant-se a causa d’un esfondrament provocat per unes galeries subterrànies inesperades. El regidor de Via Pública, Josep Gelis, admet que el consistori "no en tenia coneixença" i que això ha provocat també que s’incrementés el cost de l’obra pressupostada, que en un principi, era de 150.000 euros.

El tram de San Roc en el punt de mira

Aquest mirador no és l’única actuació en què pensa l’Ajuntament per aquest any. L’alcalde Mia Corominas, explica a Ràdio Olot que també miren el tram fluvial que hi ha des de Sant Roc fins a l’avinguda Santa Coloma. S’està estudiant millorar aquest passeig i la connexió amb el carril bici que segueix cap al Parc Espunya.

El punt negre: una passera a Sant Miquel

Des de fa anys, i de forma anual, l’Ajuntament intenta dur a terme petites actuacions per anar avançant en el projecte fluvial d’Olot. Segons Corominas, un dels punts negres d’aquest projecte és a la zona de Sant Miquel on faria falta una passera per creuar el riu. L’alcalde d’Olot assegura que el projecte fluvial està molt viu dins l’equip de govern. L’any passat la ciutat va inaugurar un nou tram de vora-riu des del Club Natació Olot fins al molí de sant Climent.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La massificació en els entorns naturals de la Garrotxa recupera les xifres d’abans de la pandèmia

Des del Parc Natural noten l’augment de visites en zones com la Fageda d’en Jordà

Estàs escoltant


Volum