En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot seguirà fent actuacions urbanístiques al voltant del riu Fluvià aquest 2018

L’Ajuntament pensa en la zona de Sant Roc i també construirà un mirador a Sant Miquel
| 24 de gener de 2018
Olot seguirà fent actuacions urbanístiques al voltant del riu Fluvià aquest 2018

L’objectiu és que de mica en mica es pugui anar completant el projecte d’un passeig fluvial per tot el curs del riu a la ciutat. L’Ajuntament pensa en la zona de Sant Roc i també construirà un mirador a Sant Miquel que tardarà una mica més a causa d’un esfondrament en les obres. 


Amb l’objectiu que en un futur la ciutat tingui un passeig fluvial de punta a punta, l’Ajuntament té previst tirar endavant aquest 2018 algunes petites actuacions que sumin en el projecte. La que ja s’ha posat en marxa és la construcció d’un mirador al pas del Riu Fluvià pel barri de Sant Miquel. Des de l’estiu s’ha portat a terme l’enderroc d’un edifici que ha acabat allargant-se a causa d’un esfondrament provocat per unes galeries subterrànies inesperades. El regidor de Via Pública, Josep Gelis, admet que el consistori "no en tenia coneixença" i que això ha provocat també que s’incrementés el cost de l’obra pressupostada, que en un principi, era de 150.000 euros.

El tram de San Roc en el punt de mira

Aquest mirador no és l’única actuació en què pensa l’Ajuntament per aquest any. L’alcalde Mia Corominas, explica a Ràdio Olot que també miren el tram fluvial que hi ha des de Sant Roc fins a l’avinguda Santa Coloma. S’està estudiant millorar aquest passeig i la connexió amb el carril bici que segueix cap al Parc Espunya.

El punt negre: una passera a Sant Miquel

Des de fa anys, i de forma anual, l’Ajuntament intenta dur a terme petites actuacions per anar avançant en el projecte fluvial d’Olot. Segons Corominas, un dels punts negres d’aquest projecte és a la zona de Sant Miquel on faria falta una passera per creuar el riu. L’alcalde d’Olot assegura que el projecte fluvial està molt viu dins l’equip de govern. L’any passat la ciutat va inaugurar un nou tram de vora-riu des del Club Natació Olot fins al molí de sant Climent.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum