En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot obrirà un nou camí d’accés al volcà de Sant Francesc

Serà per la zona dels horts i es dissenyarà amb l’ajuda dels tècnics del Parc Natural
Pau Masó | 22 de juliol de 2021
Olot obrirà un nou camí d’accés al volcà de Sant Francesc

El nou camí ja està actiu, però ara s'arreglarà (Pau Masó)


Actualment el volcà Montsacopa té dos accessos principals: el de les escales i el del viacrucis. Ara, el Parc Natural i l’Ajuntament d’Olot preveuen obrir-ne un de nou que comunicarà les grederes de darrere el cementiri amb el fortí. En parla el primer tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda.

Ja s’ha encarregat el projecte del nou camí que farà més pujada que els altres dos, però que estarà adequat i adaptat per circular-hi amb seguretat. El nou recorregut ja estava actiu, però no ordenat.

Les obres del nou camí s’espera que estiguin també finançades pel Departament d’Agricultura. Per altra banda, actualment també s’ha fet una tasca de millora del camí de les grederes que passa per darrere el cementiri.

També et pot interessar

L'IE Greda d'Olot consciencia sobre els efectes de la contaminació atmosfèrica

Els alumnes de primer d’ESO han mesurat la qualitat de l’aire i han estudiat l’impacte que tindria la variant al seu centre. El Greda està satisfet amb l'1+1 perquè suposa menys contaminació

Les comarques gironines tindran setanta quilòmetres de noves vies verdes

A la Garrotxa, la Vall d’en Bas vol unir tots els nuclis amb carrils bici i a Bianya es connectaran amb Sant Joan de les Abadesses

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum