En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot no detecta incidències els primers dies de l’aplicació dels 30 km/h

El regidor de Mobilitat afirma que estan a sobre pel que fa a la regulació semafòrica
Pau Masó | 9 de juny de 2021
Olot no detecta incidències els primers dies de l’aplicació dels 30 km/h

Foto: ACN


L’11 de maig, fa gairebé un mes, va entrar en funcionament el nou topall de circulació a 30 quilòmetres per hora a totes les ciutats de l’estat espanyol. A la majoria no s’han detectat problemes, però, per exemple Màlaga ja està estudiant tornar als 50 km/h en algunes vies segons la intensitat de trànsit. La nova normativa permet tornar als 50 aquelles vies que amb el nou límit de 30 presentin congestió. De moment, segons el regidor de Mobilitat d’Olot, Agustí Arbós, a la capital de la Garrotxa no s’ha detectat cap incidència.

Arbós ha afirmat que la nova normativa és “una acció dura”, que cal agafar el nou hàbit i que també hi ha “parts bones”.

El nou límit de circulació a 30 km/h s’ha instal·lat a tota la capital de la Garrotxa menys en quatre punts: la carretera de Sant Pau, la de Riudaura, la de la Canya i l’entrada per la Solfa. Des de fa dies també s’han instal·lat panells pedagògics que indiquen als conductors a quina velocitat circulen.

També et pot interessar

Castellfollit al cupó de l'ONCE d'aquest dimarts

La imatge escollida és el rellotge de la Torre de Sant Roc, un dels elements arquitectònics més emblemàtics del municipi

Es podien multar els cotxes de la Guàrdia Civil?

Ha estat el tema més comentat a Olot i ho hem preguntat a l'advocat Jordi Coma

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum