En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot, Lloret i Girona sumen esforços per promocionar el turisme de congressos

Creuen que té molt potencial per a desestacionalitzar el turisme i tenen ofertes complementàries
| 5 de febrer de 2016
Olot, Lloret i Girona sumen esforços per promocionar el turisme de congressos

Olot, Girona i Lloret de Mar creen una marca conjunta per a promocionar el turisme de reunions i congressos. Entenen que les seves ofertes són complementàries i es vendran de manera conjunta fora de la demarcació. L’any passat van organitzar més de 300 esdeveniments entre les tres ciutats.

Jaume Dulsat, Mia Corominas i Albert Ballesta 2 (Jordi Altesa)

Presentació de la campanya a l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa (Jordi Altesa) 

Són tres de les ciutats amb més habitants de la demarcació i tenen entre les seves línies de promoció turística els congressos o les reunions privades, sobretot per tal de desestacionalitzar. Un mateix producte però amb peculiaritats comunes que ara s’han decidit sumar perquè els seus responsables consideren que hi ha molt potencial a explotar.

Amb Girona al mig, les ciutats estan a 35 minuts de distància i ara a fora de la demarcació es vendran de manera conjunta. Ho faran a les comarques de Barcelona com també al Sud de França per tal de treure’n el màxim potencial. L’alcalde de Girona, Albert Ballesta, ha destacat també el factor d’estar connectats amb AVE per arribar a aquests llocs.

Ara es faran presentacions a Barcelona, Madrid i Toulouse a més de viatges i activitats per a agència i touroperadors especialitzats. L’alcalde d’Olot creu que a banda de les tres ciutats se’n beneficia tota la demarcació.

El 2015 a Olot es van fer una cinquantena d’esdeveniments que van tenir un impacte de 100.000€. A Lloret de Mar se’n van fer un centenar amb més de 25.000 delegats i a Girona un total de 170 amb el Palau de Congressos com a punt d’origen on hi ha hagut activitat quasi cada dos dies.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum