En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot inaugura una exposició a gust dels seus ciutadans

Els Museus d’Olot han obert les portes al seu fons museístic perquè els veïns diguin quines peces els hi agradaria que s’exposessin
| 30 d'agost de 2019
Olot inaugura una exposició a gust dels seus ciutadans

Els Museus d’Olot han obert les portes al seu fons museístic perquè els veïns diguin quines peces els hi agradaria que s’exposessin. D’aquesta experiència n’ha nascut una mostra que es diu “Jo l’exposo!” i que es podrà veure a partir d’aquest cap de setmana.

Alguns dels objectes que formen part de l'exposició i que han triat els ciutadans (Pau Masó)


Si et deixessin triar entre les més de 8.000 peces que conté el fons museístic dels Museus de la Garrotxa, quina escolliries? Aquesta és la pregunta que han fet a 16 veïns d’Olot per tirar endavant una exposició única. Quadres, escultures, cartells, animals dissecats, ceràmiques o figures de pessebre entre altres, formen part dels objectes que recull la nova exposició de l’Hospici d’Olot i que han estat escollits pels mateixos ciutadans. Una mostra comissariada pel mateix públic.

 

Una de les peces triades (Pau Masó)


A part de les 16 peces que han escollit els veïns, també hi ha altres objectes que els visitants podran escollir perquè s’exposin al Museu de la Garrotxa. En total la mostra “Jo l’exposo!” compta amb un centenar d’elements de tota mena que estaven a les fosques del fons del museu.

 

“Jo l’exposo!” s’inaugurarà demà dissabte i es podrà veure fins al sis de gener de l’any que ve a la Sala Oberta de l’Hospici d’Olot.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum