En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot i la Garrotxa preparen pantalles gegants per viure la final de la Champions

Les dues penyes olotines instal·laran pantalles gegants a dos punts de la ciutat
| 5 de juny de 2015
Olot i la Garrotxa preparen pantalles gegants per viure la final de la Champions

Olot es vestirà demà de blaugrana. Les dues penyes culers instal·laran pantalles gegants a dos punts de la ciutat per veure la final de la Champions entre el Barça i la Juventus. També n’hi haurà a altres pobles de la comarca.

pantalla gegant firal

Els Almogàvers no podran posar la pantalla al Firal i aniran a la plaça de braus (@AlmoGarrotxins)

Demà, el Barça pot aconseguir la seva cinquena Copa d’Europa i a Olot centenars de persones ho viuran juntes, a través de les dues pantalles gegants que muntaran les dues penyes blaugranes. Els Almogàvers Garrotxins aprofiten l’Empenya’t, la festa de totes les entitats garrotxines, per instal·lar la pantalla a la plaça de braus. Sempre l’havien situada al Firal, però el pla d’usos els ha fet canviar de lloc. L’entrada serà gratuïta i hi haurà servei de bar i entrepans. En dóna més detalls la vicepresidenta dels Amogàvers Garrotxins, Anna Domènech.

Per la seva banda, la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca continua apostant per la plaça Catalunya per oferir la final amb pantalla gegant a tota la gent que vulgui. A més, els barcelonistes també han preparat diverses activitats prèvies com un concert del jove grup musical E-skerdats. El vicepresident de la penya és Jaume Masó.

A banda de les dues pantalles que tindrà la capital de la Garrotxa, a la comarca també hi haurà altres municipis que en muntaran. Alguns exemples són les Preses, al seu camp de futbol, Sant Jaume de Llierca, al centre cívic i les Planes d’Hostoles, al centre cultural. La final de la Champions començarà a tres quarts de nou del vespre i es podrà veure per televisió en obert, cosa que podria restar públic a les pantalles gegants.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum