En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot espera desencallar diverses inversions externes durant el 2022

Són, per exemple, la nova oficina de treball de les Mates, l’escola de noves oportunitats o una nova fase de la residència Sant Jaume
Pau Masó | 24 de novembre de 2021
Olot espera desencallar diverses inversions externes durant el 2022

L'Ajuntament d'Olot (Pau Masó)


El retorn de la normalitat està marcat, també, per la reactivació d’obres i projectes frenats o aturats durant la pandèmia. Per això, durant el 2022 l’Ajuntament d’Olot preveu que s’activin diferents inversions i equipaments. En parla l’alcalde, Pep Berga.

La nova oficina de treball de les Mates es troba en fase de redacció i s’esperen nous passos l’any que ve. També està previst que comencin les obres de construcció del nou centre d’atenció primària de Sant Miquel (el qual la Generalitat ja ha inclòs en els pressuposots). El consistori també espera que Territori faci el projecte executiu de la variant, l’últim pas abans de les obres, i que també arribi una nova fase de la residència Sant Jaume i el desenvolupament de l’Escola de Noves Oportunitats.

Amb tots aquests projectes, el 2022 podria ser un dels anys amb més inversions externes dels últims temps. La recuperació de la normalitat postpandèmia pot ajudar al fet que molts projectes que depenen de la Generalitat o actors privats puguin fer-se realitat.

També et pot interessar

La Garrotxa crida contra la violència masclista

Desenes de persones han participat aquest dijous a la marxa organitzada per La Dalla a Olot

El Fem Garrotxa inicia la seva fase final

Després de recollir les opinions ciutadanes i elaborar un esborrany del pla estratègic, el projecte participatiu arriba ara a un procés de retorn

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum