En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot, epicentre gourmet

Aquest cap de setmana arriba a Olot la Fira Origens, amb més de 70 expositors i 100 productors catalans d'aliments de qualitat.
| 8 de novembre de 2012
Olot, epicentre gourmet

 

Aprendre, tastar i comprar productes amb distintiu d’origen és el que podran fer els visitants a la primera Fira d’Orígens d’Olot. Aquest cap de setmana tenen cita a la ciutat més de setanta expositors d’arreu de Catalunya amb la voluntat de donar a conèixer els seus productes més especialitzats.

Malgrat la crisi, el sector agroalimentari està mantenint el seu nivell de vendes. Les exportacions i la qualitat del producte que ofereixen són les claus de l’èxit. És per això que la capital de la Garrotxa aposta per potenciar una nova fira gastronòmica amb la voluntat d’especialitzar encara més aquest sector i donar a conèixer la marca de la Garrotxa. 

Durant aquest cap de setmana els assistents a la fira podran tastar diferents productes garrotxins i aprendre a cuinar plats típics de la zona. Cuiners de la Garrotxa i d’arreu de Catalunya s’agruparan en un taller amb la intenció de mostrar la utilitat d’aquests productes. Una entrada al pavelló Firal d’Olot que costarà 3€ i permetrà fer un tast als assistents, a més de desplaçar-se amb tren fins el centre de la ciutat. 

Aquesta primera edició començarà amb un sopar a la Sala Torín. Els cuiners de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa seran els encarregats de preparar l’àpat. Un sopar que té l’objectiu de retornar a l’origen de les mostres i per tant recuperar aquells plats més valorats durant els últims 28 anys. 

Un cap de setmana que inaugura aquest mes de novembre gastronòmic amb la primera Fira Orígens de la ciutat d’Olot i que acabarà a finals de mes amb el 28è sopar de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum