En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot engega una campanya per sensibilitzar sobre l’ús del patinet elèctric

La Policia Local farà una tasca pedagògica per informar els usuaris i també sancionarà els conductors que no compleixin l’ordenança municipal
Pau Masó | 12 de gener de 2022
Olot engega una campanya per sensibilitzar sobre l’ús del patinet elèctric

Fa només tres mesos, Olot va actualitzar l’ordenança municipal de circulació. En aquesta actualització s’hi va afegir la nova normativa sobre els vehicles de mobilitat personal, entre ells els patinets. Ara, després de detectar també un augment d’aquest tipus de vehicles a la ciutat, el consistori ha decidit posar en marxa una campanya de sensibilització. El regidor de Mobilitat d’Olot és Agustí Arbós.

Ja s'han registrat accidents

Des de la Policia Local expliquen que molts patinets es tracten com joguines i que ja s’han produït accidents a la ciutat. El sergent de mobilitat de la Policia Municipal d’Olot és Albert López.

La campanya consistirà, principalment, a informar els usuaris de les normes que cal seguir quan se circula amb patinet. S’han editat tríptics que es repartiran per la ciutat i la Policia Local serà l’encarregada de fer una tasca més divulgativa. El cos també sancionarà aquells que, tot i ser informats i avisats, continuïn incomplint l’ordenança.

També et pot interessar

L’Espai Cràter d’Olot es posarà en funcionament el febrer i no tindrà inauguració

L’alcalde de la ciutat ha explicat que la situació pandèmica no permet fer una diada d’obertura, però es faran visites guiades

Salvem les Valls, sobre Acció Climàtica i la variant d'Olot: "Estem desconcertats"

L'entitat diu que no s’entén com Acció Climàtica pot promoure carreteres i creuen que això és “irresponsable i poc seriós”

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum