En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot engega una campanya per sensibilitzar sobre l’ús del patinet elèctric

La Policia Local farà una tasca pedagògica per informar els usuaris i també sancionarà els conductors que no compleixin l’ordenança municipal
Pau Masó | 12 de gener de 2022
Olot engega una campanya per sensibilitzar sobre l’ús del patinet elèctric

Fa només tres mesos, Olot va actualitzar l’ordenança municipal de circulació. En aquesta actualització s’hi va afegir la nova normativa sobre els vehicles de mobilitat personal, entre ells els patinets. Ara, després de detectar també un augment d’aquest tipus de vehicles a la ciutat, el consistori ha decidit posar en marxa una campanya de sensibilització. El regidor de Mobilitat d’Olot és Agustí Arbós.

Ja s'han registrat accidents

Des de la Policia Local expliquen que molts patinets es tracten com joguines i que ja s’han produït accidents a la ciutat. El sergent de mobilitat de la Policia Municipal d’Olot és Albert López.

La campanya consistirà, principalment, a informar els usuaris de les normes que cal seguir quan se circula amb patinet. S’han editat tríptics que es repartiran per la ciutat i la Policia Local serà l’encarregada de fer una tasca més divulgativa. El cos també sancionarà aquells que, tot i ser informats i avisats, continuïn incomplint l’ordenança.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les Festes del Tura tindran gots biodegradables

S’ha fet una producció de 36.000 gots per abastir a les barraques durant els cinc dies de festa major

La Piscina Municipal d’Olot recupera l’activat d’abans de la pandèmia

És un dels equipaments més utilitzats de la ciutat durant l’estiu i enguany s’ha situat en xifres de l’any 2019 pel que fa a assistència i a abonaments

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum