En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Olot donarà el tret de sortida al Nadal aquest Pont de la Puríssima

El centre de la ciutat acollirà, del 3 al 6 de desembre, la Fira del Pessebre, on hi haurà un mercat artesanal de Nadal i un altre de productors locals
Redacció | 24 de novembre de 2022
Olot donarà el tret de sortida al Nadal aquest Pont de la Puríssima

Foto: Descobreix Olot


Els carrers de la ciutat ja comencen a preparar-se per una de les èpoques més boniques del calendari i un any més, la Fira del Pessebre d’Olot serà el tret de sortida del Nadal a la ciutat, que s’omplirà d’arbres de Nadal, pessebres, llums i multitud de persones amb l’esperit nadalenc a flor de pell amb les primeres festes de Nadal com les coneixíem abans de la pandèmia. El regidor de Promoció Econòmica d'Olot és Estanis Vayreda.

La fira de mercats, que serà del 3 al 6 de desembre, comptarà, un any més, amb diversos mercats de diferents tipologies. El 'Nadal KM0', a la plaça major; a la plaça d’Esteve Ferrer les tradicionals casetes de fusta amb artesans pessebristes i el mercat de Nadal, a la plaça Pia Almoina i carrers adjacents. Del carrer Major a la plaça del Carme es podrà visitar el mercat de l'Artesania.

La música tornarà a ser la protagonista a la Fira del Pessebre. Després de l’èxit de l’any passat, el consistori ha apostat un any més pels Fils musicals de Nadal durant les tardes del 3 al 5 de desembre als diferents espais de la ciutat. dia de la fira, el 6 a les 6 de la tarda, un centenar d’alumnes de les diferents escoles de la comarca tornaran a recuperar ‘La primera Nadala de l’any’, amb nadales de nova creació i amb la participació de la garrotxina Núria López, del programa Eufòria de TV3. Tota la programació es pot consultar a la web de l'Ajuntament d'Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum