En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot dedica un milió d’euros en tres anys a millores en els centres educatius

La inversió era un compromís de l’equip de govern que es complirà l’any que ve gràcies a una nova partida al pressupost 2022
Pau Masó | 23 de novembre de 2021
Olot dedica un milió d’euros en tres anys a millores en els centres educatius

Foto: Ajuntament d'Olot


El 2019 es van destinar 190.200 euros a la conservació d’edificis educatius de la ciutat. El 2020 l’aportació va ser al voltant de 294.000 euros i el 2021 es tancarà amb 134.300. Si a aquestes partides s’hi afegeixen també els 165.000 euros que ha invertit la brigada municipal en el manteniment de les escoles, l’Ajuntament d’Olot ha destinat en tres anys uns 800.000 euros en la millora dels centres educatius de la ciutat. Arribats aquí, l’equip de govern vol complir el compromís d’inversió d’un milió d’euros i ho farà el 2022. El pressupost per a l’any que ve inclou una partida de 260.000 euros per equipaments educatius, la més alta del mandat. Això farà complir l’objectiu de Junts per Catalunya. En parla l’alcalde d’Olot, Pep Berga.

La partida que permetrà arribar al milió d’euros en tres anys és la dels vestidors de l’Institut Garrotxa. L’any que ve està previst fer obres en aquest institut que fa anys que reclamava una millora en els vestidors.

La inversió dels vestidors del Garrotxa estarà compartida amb el Departament d’Educació. Aproximadament, cada part hi aportarà la meitat del projecte. Amb aquesta inversió, el compromís de l’equip de govern haurà arribat abans de l’últim any de mandat. Encara quedarà el pressupost del 2023 per incrementar per sobre del milió l’aportació de Junts per Catalunya a la millora i conservació dels centres educatius de la ciutat.

També et pot interessar

L’Ajuntament d’Olot diu que “estudiarà” totes les mesures proposades per pacificar entorns escolars

Tot i això, el consistori també avisa que caldrà trobar el consens amb els veïns dels centres

Cantània celebra quinze anys a Olot

La iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Olot i l’Auditori de Barcelona és un dels pals de paller de la fusió entre cultura i educació

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum