En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot confirma que hi haurà Festes del Tura aquest 2021

L’alcalde de la ciutat ha avançat que hi haurà festa major i que dijous que ve s’explicarà com serà
Pau Masó | 15 de juliol de 2021
Olot confirma que hi haurà Festes del Tura aquest 2021

Foto: David PlanellaDesprés de dos anys sense, Olot tornarà a tenir Festes del Tura. Tot apunta que no serà una festa major “normal” i que tindrà un format diferent del que estàvem acostumats, però l’alcalde, Pep Berga, ha confirmat aquest dijous que hi haurà festa major aquest setembre i que la setmana que ve s’explicarà com serà.


Pep Berga també ha explicat que la comissió de festes i el consistori “estava molt pendent” de la publicació de l’últim decret de la Generalitat en relació amb les noves mesures adoptades per frenar la pandèmia. Berga diu que els pròxims dies es comunicarà la decisió als sectors implicats.


Les Festes del Tura 2021 seran les primeres que se celebraran en pandèmia. El 2019 va ser l’última edició de la festa major d’Olot que es va veure interrompuda el 2020 per la covid després de més de 80 anys celebrant-se de manera continuada. Els detalls de la festa major d’aquest any no es coneixeran fins dijous que ve, quan s’anunciarà com seran les actuacions musicals, si ballarà la faràndula i si hi haurà barraques al Firal. Les Festes del Tura se celebraran del 4 al 8 de setembre, amb el dilluns dia 6 laborable i el dimarts 7 i dimecres 8 com a festes locals.

També et pot interessar

El Planestiueja't arriba al seu equador amb Xiula i DiVersiones

Aquest dissabte durant tot el dia hi haurà activitats de tota mena a l’àrea de pícnic del Jonquer

La programació de les Festes del Tura es repartirà només en tres escenaris

Suu, Marc Parrot, el Pot Petit i el Pony Pisador són alguns dels caps de cartell avançats fins ara

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum