En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olot celebra la Setmana de la Mobilitat

Des d’avui i fins al 22 de setembre es suma a la Setmana Europea de la Mobilitat oferint diverses activitats per totes les edats i arreu de la ciutat
Redacció | 16 de setembre de 2022
Olot celebra la Setmana de la Mobilitat

Aquest divendres es dona per iniciada la setmana europea de la mobilitat en què l'Ajuntament d'Olot s'hi suma organitzant diverses activitats a la ciutat, amb la voluntat de promoure i fomentar hàbits de mobilitat saludables, segurs i respectuosos amb el medi ambient. En primer lloc, del 16 al 30 de setembre es durà a terme una campanya informativa a tots els centres educatius de la ciutat en la que hi treballaran conjuntament l'Aula Format i Bicis Actives per educar en la reparació, manteniment i posada en circulació de bicicletes en desús. La primera activitat dirigida al públic general es farà a les 11 del matí del dimecres 21 de setembre al Parc Nou i anirà en la línia de la mobilitat i salut personal. El regidor de Mobilitat d’Olot és Agustí Arbós.

El mateix dissabte 21 de setembre a la tarda i al Firalet, Bicis Actives, Aula Format i Roba Amiga impartiran una activitat per a tothom basada en la renovació i reparació de bicicletes.

Es tancarà la setmana de la mobilitat el dia 22 de setembre a les sis de la tarda amb un circuit d'educació vial. L'activitat comptarà amb el suport de l'Escola Pia d'Olot i els estudiants del Grau Mitjà de Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure. Totes les participants en les activitats rebran un petit obsequi.

La setmana de la mobilitat es celebra a tot Europa amb la finalitat de conscienciar la població de la importància de moure’s respectant el medi natural i fent salut.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La massificació en els entorns naturals de la Garrotxa recupera les xifres d’abans de la pandèmia

Des del Parc Natural noten l’augment de visites en zones com la Fageda d’en Jordà

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum