En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Olor de flors

Sant Joan les Fonts celebra un dels grans actes del seu calendari anual aquest cap de setmana amb el Sant Joan les Flors.
| 23 de maig de 2014
Olor de flors

Aquest cap de setmana Sant Joan les Fonts acull una de les seves grans celebracions: el Sant Joan les Flors. Al llarg del cap de setmana el poble estarà especialment engalanat amb plantes. El circuit es manté però en canvi hi ha novetats com un mercat de les olors o un concurs d’Instagram.

REDACCIÓ | Al llarg de tot aquest mes de maig, aquest municipi garrotxí ha agafat el nom de Sant Joan les Flors per tal d’impulsar aquesta activitat que consisteix amb guarnir espais emblemàtics amb creacions fetes amb planta ornamental. Aquest any una de les novetats és el mercat de les olors. S’ubicarà a la plaça major amb artesania relacionada amb el món floral amb productes com cupcakes, bijuteria o cervesa... També les activitats que estan relacionades amb el món virtual creixen en aquest Sant Joan les Flors. Per una banda hi haurà un concurs d’Instagram el diumenge al matí. Una activitat que permet participar fent servir les etiquetes #InstaSantJoanlesFonts #InstaGarrotxa o #InstaPyrinees. L’altre gran activitat és l’empadronament digital a aquest “nou” municipi de Sant Joan les Flors. Més de 400 persones s’hi ha inscrit, el que els donarà accés a descomptes i promocions en propostes culturals i lúdiques al municipi.

Les activitats s’han anat fent al llarg de tot el mes amb propostes com una visita al mercat de planta més gran que hi ha a Catalunya. Completen el programa xerrades, sardinades, presentacions de llibres i exposicions.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum