En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Oix recupera la seva festa major

Des d’aquest divendres fins diumenge el municipi garrotxí celebrarà un correfoc, una cercavila i concerts, entre d’altres activitats
Roger Isern | 5 d'agost de 2022
Oix recupera la seva festa major

La festa major d’Oix tornarà a ser una realitat aquest 2022. Després de l’esclat de la pandèmia i les dificultats que suposa ser un poble petit, Oix arrenca la seva festa major aquest divendres a la tarda. A partir de dos quarts de cinc, Carles Breda farà un taller pel més petits a l’Hort de la Rectoria. Després d’aquesta activitat, el mateix Carles Breda farà el tradicional concert de festa a les deu de la nit. L’endemà dissabte serà el dia més carregat d’actes. Hi haurà actuacions pel públic familiar a càrrec de ‘’La veritat de les princeses’’ i un correfoc a càrrec de Pim Pam Pum Foc que es farà a les onze de la nit. I del foc es passarà a la música, perquè a mitjanit se celebrarà el ball de festa. El regidor de l’Ajuntament de Montagut i Oix és Lluís Abel.

El diumenge serà el tercer i últim dia de festa amb la cercavila dels gegants del poble i sardanes amb la Cobla Principal de l’Escala. Una sèrie d’actes que des de la comissió de festes valoren positivament que es puguin fer. Abel reconeix que el paper dels joves ha estat clau.

La festa major d’Oix se celebrarà des d’aquest divendres a la tarda fins diumenge al migdia. Tots els actes són gratuïts.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum