En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Obrim l'Aula

Avui comença la segona temporada del programa "Aula de Família 98.1" parlant sobre la creativitat i els infants.
| 6 de maig de 2013
Obrim l'Aula

Avui al migdia comença la segona temporada del programa “Aula de familia 98.1 FM”. Ràdio Olot emet aquest espai que vol debatre tot tipus de temes relacionats amb l’educació a tota la comunitat educativa i, de pas, a tota la ciutat.

Un moment de la gravació del primer programa (Joan Soler)

REDACCIÓ | L’aula de Ràdio Olot torna a obrir les portes aquest dilluns. Un programa de l’Institut Municipal d’Educació que porta a reflexió diferents temes que desperten interès per part de la comunitat educativa. Des de l’IME, Lluís Amat, ha explicat que el programa repeteix després de la bona rebuda de la primera temporada. Si l’any passat, l’educació, la sexualitat, la comunicació i les tecnologies van ser els 4 temes que es van posar a debat, aquest any hi ha nous temes. Es començarà parlant de la creativitat amb la directora del Teatre Principal, Tena Busquets, el director de l’Escola Municipal de Música, Xavier Pallàs; el director de l’Escola Municipal d’Expressió, Tavi Algueró i el membre de l’Amipa del centre de les Bisaroques, Xevi Rossell.

Com a novetat, aquest any s’ha editat un butlletí de les Associacions de Pares i Mares d’Olot que proposa una reflexió prèvia sobre el tema que es tracta cada mes. El programa s’emetrà cada primer dilluns de mes a les 2 del migdia i el diumenge següent a la una del migdia. Després es podrà recuperar al podcast de Ràdio Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant


Volum