En directe
55 Minuts +
amb Pere Farjas

Objectiu: 1400 socis

La UE Olot comença una campanya de captació de socis. Han instal·lat una carpa davant de Sant Esteve per incrementar-los i poder afrontar la Segona B.
| 1 d'agost de 2013
Objectiu: 1400 socis

La UE Olot vol doblar el nombre de socis per aquesta primera temporada a Segona B. L’entitat ha instal·lat una carpa al centre d’Olot per facilitar que tots els ciutadans que vulguin puguin fer-se socis del club. Tot i pujar de categoria, els preus pràcticament es mantenen però sí que s’incorpora una novetat: a partir d’ara els joves de 15 a 18 anys hauran de pagar entrada.

Durant aquest mes d’agost les persones que passegin pel centre d’Olot es trobaran amb una carpa de la UE Olot a la Plaça Rector Ferrer, davant de Sant Esteve. Es tracta d’un punt d’informació i captació de socis que el club ha instal·lat per poder aconseguir l’objectiu de doblar el nombre d’afiliats de cara a aquesta nova temporada a Segona B. El president de la UE Olot, Joan Agustí, assegura que "el gran volum de persones que van assistir als partits de playoff d’ascens els han animat a buscar més socis".

A banda de ser un punt de captació de socis nous, la carpa també vol facilitar a la resta d’abonats alguns tràmits. En aquest sentit es podran recollir allà els carnets no domiciliats, comprar merchandising del club o fer-se fotos amb la copa de campions i els jugadors.

Des de l’entitat asseguren que "s’ha fet un esforç de contenció dels preus malgrat haver pujat de categoria". En aquest sentit molts dels abonament no han augmentat el cost. Però s’ha introduït una novetat que afecta als més joves. Els nois i noies de 15 a 18 anys hauran de pagar per entrar a l'Estadi Municipal.

Quan es va acabar la temporada, l’Olot tenia 700 socis i en aquests moments ja n’hi ha 750. La majoria s’han anat fent a través de la pàgina web. Des del club es mostren contents del degoteig constant d’inscripcions però esperen que la carpa ajudi a créixer de forma més ràpida. E jugador Uri Santos, destaca "la importància que l’afició té per la plantilla".

La carpa de la Unió Esportiva Olot estarà aquest agost instal·lada davant l’Església de Sant Esteve d'11 a 13h i de 17 a 20h. A banda d’aquest punt per fer-se soci també es manté la web i el contacte directe amb el club. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum