En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Obertes les preinscripcions

Les 3 escoles bressol municipals d'Olot obren les preinscripcions aquest dilluns i amb quotes més baixes que l'any passat.
| 5 de maig de 2014
Obertes les preinscripcions

Aquest dilluns s’obren les preinscripcions per les escoles bressol municipals d’Olot. Aquesta etapa escolar, que va dels 0 als 3 anys, és important per al desenvolupament d’aptituds i començar-se a relacionar-se amb el seu entorn més immediat. Una de les novetats és que s’han abaixat quotes.

La llar de Sant Pere Màrtir (construccionsjpallas.com)

JORDI ALTESA | Les preinscripcions a les 4 llars municipals es poden fer amb un tràmit tan per Internet com des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. Ara mateix hi ha a sobre de la taula tota l’oferta disponible de la ciutat i en funció de les preinscripcions es veurà si s’obren tots o els que facin falta. Una etapa escolar no obligatòria que s’ha vist colpejada per la crisi ja que moltes famílies no en poden assumir el cost o prefereixen cuidar-los ells o familiars directes. Tot i això, en aquesta etapa el fet d’estar amb altres nens té importància en el seu desenvolupament.

A més els centres estan fets a la mida dels infants, el que els permet tenir més autonomia en espais com el lavabo, la pica, el penjador, les cadires... Un espai que els permet desenvolupar-se contemplant un aspecte important: cada nen té el seu propi ritme de desenvolupament. Ho ha explicat al Via Oral de Ràdio Olot, Patrícia Teixidó, directora del centre de Sant Pere Màrtir, que ha ressaltat que els infants no es poden comparar entre ells.

 

Més barates

Una de les novetats d’enguany de l’oferta municipal és que les quotes s’han abaixat. Núria Fité, regidora d’ensenyament, que exemplifica que amb aquesta reducció els pares pagaran pràcticament 10 mesos enlloc d’11.

L’any passat davant la falta d’inscrits es va decidir tancar l’Escola Bressol de Sant Miquel. A l’espera del comportament de les preinscripcions i dels centres que acabin obrint, el compromís és que tothom qui demani plaça a un centre municipal en tingui una.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum