En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

"Només vull que tot passi"

Primeres declaracions de Moisès Coromina després de quedar absolt pel càrrec d'expropiació il·legal.
| 30 d'octubre de 2012

Sospir per a Moisès Coromina i Anna Maria Serra després de quedar absolts del delicte de falsedat documental i de l’expropiació il·legal en la construcció del nou Ajuntament de Castellfollit. L’alcalde considera que tot i que s’ha demostrat que són innocents, el mal ja està fet i espera que tot plegat s’oblidi.

Coromina ha trencat el seu silenci i ha decidit fer-ho a Ràdio Olot. Després de 4 anys de procés, s’acaba la via judicial ordinària per  2 de les 3 demandes relacionades amb el cas de construcció del nou Ajuntament. Moisès Coromina creu que la darrera sentència, sobre la falsedat documental, és clara i contundent i expressa la seva voluntat de que tot s’oblidi després d’uns anys que admet han estat complicats. 

Tot plegat després d’una sentència molt clara i contundent en contra de l’acusació, de les més rotundes que recorda la defensa, segons ha explicat el propi advocat a Ràdio Olot. De fet, la sentència diu que no tan sols no hi ha hagut voluntat d’enganyar en demanar la subvenció per construir al nou Ajuntament a la Generalitat sinó que s’ha actuat “amb transparència” durant el procés. Ara, s’acaba la via judicial ordinària per aquest cas i a l’acusació només li queda recórrer al Tribunal Constitucional o al Tribunal Europeu dels Drets Humans. També s’ha arxivat la demanda contra Coromina i Serra sobre la suposada expropiació il·legal dels terrenys. Ara, l’únic tema pendent és el que afecta al nou ajuntament en sí. Hi ha una demanda concreta que demana l’enderroc dels prop de 2 metres que sobresurt l’edifici respecta la normativa urbanísitca. Coromina es mostra confiat en poder revertir el procés mentre lamenta el dany que alguns mitjans han causat a la seva imatge.

A principis d’octubre, Castellfollit va aprovar un avantprojecte de reforma de l’Ajuntament en base al que demana la sentència del jutge. El cost és de 300.000€, uns diners que el consistori a hores d’ara no sap d’on treure. Aquest és l’únic procés que queda obert.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum