En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

‘No és un vial’ demanarà a l’Ajuntament d'Olot una campanya per fomentar els desplaçaments a peu

La plataforma veïnal de l’avinguda Sant Jordi presentarà el pròxim dijous una moció al ple municipal que busca aportar solucions a l’alt volum de trànsit que hi ha a la ciutat
Pau Masó | 14 de gener de 2022
‘No és un vial’ demanarà a l’Ajuntament d'Olot una campanya per fomentar els desplaçaments a peu

Foto: Pau Masó


Fa poques setmanes, l’Ajuntament d’Olot va publicar el document final del pla Olot Pedala, un projecte per fomentar l’ús de la bicicleta a través d’accions concretes repartides en els pròxims deu anys. Ara, la plataforma veïnal No és un Vial, vol demanar a l’Ajuntament que impulsi una campanya que fomenti els desplaçaments a peu. Una de les portaveus de l’entitat, Duaita Prats, explica l’objectiu de la proposta.

Per tal d’incentivar al consistori perquè tiri endavant aquesta iniciativa, la plataforma presentarà una moció el pròxim ple municipal del dijous que ve. Prats diu que la proposta encaixa perfectament amb una necessitat palpable a la ciutat: la necessitat de reduir el nombre de vehicles.

Segons la plataforma, la moció buscarà també demostrar els beneficis saludables, econòmics i socials que pot aportar el canvi cap a una mobilitat amb més trajectes a peu.

També et pot interessar

Òmnium Garrotxa celebra 50 anys de vida

L’entitat fundada al 1972, compta amb 2500 socis a la comarca, que defensen la llengua, la cultura i el país

Nou pla per fomentar la millora de les empreses de la comarca

El programa incideix en aspectes com el màrketing, la comunicació, els canals de comercialització i venda i millora dels processos productius

Estàs escoltant


Volum