En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

‘No és un vial’ demanarà a l’Ajuntament d'Olot una campanya per fomentar els desplaçaments a peu

La plataforma veïnal de l’avinguda Sant Jordi presentarà el pròxim dijous una moció al ple municipal que busca aportar solucions a l’alt volum de trànsit que hi ha a la ciutat
Pau Masó | 14 de gener de 2022
‘No és un vial’ demanarà a l’Ajuntament d'Olot una campanya per fomentar els desplaçaments a peu

Foto: Pau Masó


Fa poques setmanes, l’Ajuntament d’Olot va publicar el document final del pla Olot Pedala, un projecte per fomentar l’ús de la bicicleta a través d’accions concretes repartides en els pròxims deu anys. Ara, la plataforma veïnal No és un Vial, vol demanar a l’Ajuntament que impulsi una campanya que fomenti els desplaçaments a peu. Una de les portaveus de l’entitat, Duaita Prats, explica l’objectiu de la proposta.

Per tal d’incentivar al consistori perquè tiri endavant aquesta iniciativa, la plataforma presentarà una moció el pròxim ple municipal del dijous que ve. Prats diu que la proposta encaixa perfectament amb una necessitat palpable a la ciutat: la necessitat de reduir el nombre de vehicles.

Segons la plataforma, la moció buscarà també demostrar els beneficis saludables, econòmics i socials que pot aportar el canvi cap a una mobilitat amb més trajectes a peu.

També et pot interessar

L’Espai Cràter d’Olot es posarà en funcionament el febrer i no tindrà inauguració

L’alcalde de la ciutat ha explicat que la situació pandèmica no permet fer una diada d’obertura, però es faran visites guiades

Salvem les Valls, sobre Acció Climàtica i la variant d'Olot: "Estem desconcertats"

L'entitat diu que no s’entén com Acció Climàtica pot promoure carreteres i creuen que això és “irresponsable i poc seriós”

Estàs escoltant


Volum