En directe
La Tertúlia
amb Anna Prat

La 'Nit dels Volcans' arriba un any més a Olot

Tindrà lloc aquest divendres a l'Hospici
| 28 de setembre de 2017
La 'Nit dels Volcans' arriba un any més a Olot

Fer que els garrotxins estimin una mica més els volcans. És l’objectiu de la cinquena edició de la Nit dels Volcans, un esdeveniment mundial que a Olot se celebra durant el dia. A la ciutat tindrà lloc demà divendres amb diverses activitats lúdiques i formatives sobre la vulcanologia.


L’Hospici serà l’epicentre de la diada, el lloc on se celebraran tots els actes i es concentraran les activitats. Durant tot el matí de demà es faran visites i explicacions a les escoles al voltant d’una exposició instal·lada a l’espai olotí sobre els tipus de volcans del planeta terra. Aquesta mostra és el principal atractiu de la diada volcànica.  El tècnic del Museu dels Volcans, Jordi Zapata, explica a Ràdio Olot què s’hi podrà veure: "Es podrà descobrir la diversitat de formes que presenten els volcans. Hem escollit formes estèticament interessants".

Aquesta serà la cinquena edició que la capital de la Garrotxa celebra la “Nit dels Volcans”, encara que ho faci de dia. Zapata diu que l’objectiu és fer que els garrotxins estimin, una mica més, els volcans. La iniciativa s’impulsa des de les Canàries. Diverses regions volcàniques del món celebren demà divendres alhora una diada que vol posar en relleu la vulcanologia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant


Volum