En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La neteja de la cinglera de Castellfollit començarà el 10 de gener

Les dues actuacions més importants seran la reducció de la massa arbòria i vegetal al perímetre de la roca i una neteja selectiva de la vegetació
| 4 de gener de 2018
La neteja de la cinglera de Castellfollit començarà el 10 de gener

Castellfollit de la Roca començarà la neteja del seu cingle per allargar-ne la vida i recuperar camins per millorar-ne el manteniment. La intervenció tindrà un cost de 56.000 euros.

La cinglera (David Planella)

Les dues actuacions més importants seran la reducció de la massa arbòria i vegetal al perímetre de la roca i una neteja selectiva de la vegetació de la cinglera que milloraran la conservació de l'espadat basàltic. També es recuperaran camins perquè els tècnics de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya puguin accedir amb més facilitat prop de la roca per impedir esllavissades al cingle que aguanta el casc urbà. Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit, creu que la neteja és un bon punt de partida.

Aproximadament mig miler de veïns viuen sobre l'espadat basàltic i les últimes esllavissades comencen a afectar a la part urbana del municipi però de moment no afecten directament a les cases. La intervenció de neteja durarà fins a finals de març.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum