En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La neteja de la cinglera de Castellfollit: 55.000 euros i acabada abans del 2018

Els treballs s'adjudicaran a mitjans de novembre
| 13 d'octubre de 2017
La neteja de la cinglera de Castellfollit: 55.000 euros i acabada abans del 2018

Els treballs afectaran unes 6 hectàrees a banda i banda de la roca i l'Ajuntament ja ha aprovat les bases del concurs.


Aquestes s'han aprovat en el darrer ple municipal i es licitaran cap a mitjans de novembre. És una actuació d'urgència que l'Ajuntament feia temps que reclamava, després dels últims despreniments. El darrer va ser el 15 de febrer passat, al vessant sud. Unes 70 tones de basalt amb forma de roques de grans dimensions van desprendre's després de fortes pluges i van acabar a la llera del riu Turonell sense provocar danys personals.

Els treballs es faran en unes 6 hectàrees repartides a banda i banda de la cinglera i inclouran la tala d'arbres per fer visible la colada basàltica en aquells llocs de difícil accés, així com la retirada de plantes enfiladisses i espècies al·lòctones.

Quins terminis?

Si tot va sobre el previst, els treballs s'haurien d'adjudicar a mitjans de novembre i finalitzar abans de finals d'any. Entre els aspectes que es valoraran en el concurs hi ha la metodologia i planificació del treball o la valoració de la qualitat ambiental. El cost total és de 54.891 euros, inclòs IVA, que s'assumirà amb un ajut de la Diputació de Girona.


 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Ensenyar a respectar l’entorn i gaudir-lo treballant

És la tasca que ha fet el vigilant ambiental, Pau Gargallo, durant els mesos d’estiu a la zona d’Hostalets d’en Bas

Energy Tools fa una aposta decidida i s’expandeix a l’estat espanyol

La companyia garrotxina ha aprofitat la falta de competitivitat de les empreses distribuïdores de gas i electricitat, per fer-se un forat en el camp de les energies alternatives

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum