En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Neix l'associació Garrotxa Cultural per incentivar i ajudar l'organització d'actes culturals

L'entitat ja ha organitzat diferents activitats i aquest mateix dissabte n'hi ha una altra
| 1 d'abril de 2015
Neix l'associació Garrotxa Cultural per incentivar i ajudar l'organització d'actes culturals

Amb el pas de la crisi econòmica han quedat tancades moltes galeries d’art  i sales d’actes. Això és un problema per tots els artistes que organitzen esdeveniments a la ciutat ja que cada cop hi ha menys locals disponibles. L’Associació Garrotxa Cultural neix amb la voluntat de facilitar la feina logística a aquests artistes.

associaciogarrotxacultural

 Els membres de Garrotxa Cultural amb el regidor de cultura Josep Berga (Jordi Altesa) 

L’Associació neix amb la finalitat d’ajudar a artistes i escriptors de la ciutat o que hi venen per organitzar diferents activitats. Aquestes persones moltes vegades es troben amb dificultats a l’hora d’organitzar aquests esdeveniments i  de trobar un lloc on fer-ho. Un dels impulsors d’aquesta associació, Josep Oliveras, ha explicat que la cultura és una de les bases més importants de la societat i que s’ha de treballar per conservar-la.

Des de l’organització ja s’ha començat a establir vincles amb altres entitats com per exemple amb la Fundació Mascort de Torroella de Montgrí.  Una de les creadores, Silvia Vilacoba, també ha explicat els problemes amb els que sovint es troben els artistes a l’hora d’organitzar esdeveniments a Olot i la Garrotxa.

L’Associació Garrotxa Cultural ja ha organitzat diverses activitats per aquets mes, una d’elles és la presentació dels llibres “Petites històries al replà de l’escala” de l’escriptora Maria Vilanova i “A Can Pistraus” de Manel Fortis.  Aquesta presentació anirà a càrrec de l’actor Ernest Serrahima i serà a les 12 del migdia al Bar –Piscina de Sant Joan les Fonts el proper dissabte.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum