En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Nan Oliveras, orgullós d'Olot

El triatleta olotí ja llueix el bronze mundial sub-23 a la seva ciutat. L'Ajuntament li ha fet la rebuda institucional
| 22 de setembre de 2015
Nan Oliveras, orgullós d'Olot

El triatleta ja llueix el bronze mundial sub-23 a casa. L’Ajuntament d’Olot l’ha rebut a la sala de plens davant del seus amics i familiars. L'olotí s’ha mostrat orgullós i agraït de la seva ciutat. Diu que molts esportistes marxen de casa seva per buscar el millor lloc per entrenar i que a ell no li fa falta.

nan oliveras ajuntament

Oliveras, amb els obsequis de la secretaria general de l'Esport i de l'Ajuntament (David Planella)

“Com Olot, enlloc”. És el que ha afirmat Nan Oliveras en la recepció institucional a l’Ajuntament d’Olot. El triatleta olotí col·lecciona èxits arreu del món, però s’entrena a la capital de la Garrotxa i se’n sent orgullós.

Nan Oliveras agraeix a l’Ajuntament que hagi tingut en compte el tercer lloc al Mundial sub-23 dels Estats Units i l’Ajuntament li ha agraït que porti el nom de la ciutat allà on competeix. L’alcalde, Josep Maria Corominas, ha destacat la importància de l’esport de base, d’on surt Oliveras, i n’ha valorat la “capacitat de sacrifici, de superació i d’il·lusió”. Qui també s’ha afegit al reconeixement és la secretaria general de l’Esport. El seu representant a Girona, Josep Pujols, ha recordat que Oliveras ja prometia fa uns anys i ha assegurat que no té cap dubte que aconseguirà el que es proposi. El triatleta remarca que intentarà portar l’or mundial d’aquí a un any.

Abans de la temporada que ve, però, a Nan Oliveras li toca rematar aquesta. El triatleta del Where is the limit encara ha de competir a la Copa del Món de Turquia en què lluitarà per millorar el seu rànquing mundial. Ara es troba entre els 150 millors i el seu objectiu és acabar en el TOP-100.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum