En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Mor l'activista social Pere Bahí de forma sobtada

Bahí ha mort aquest dissabte a l’edat de 52 anys per causes que no han transcendit. Estava vinculat a l’ANC, Òmnium, l’AOAPIX, Vivim Muntanyes i altres associacions locals.
Redacció | 13 de febrer de 2022
Mor l'activista social Pere Bahí de forma sobtada

Foto: Olot Cultura


Pere Bahí ha mort aquest dissabte a l’edat de 52 anys de manera sobtada. Era responsable d’una immobiliària, però, sobretot, era conegut i reconegut per la seva tasca social darrere diverses entitars i projectes de la ciutat. Estava vinculat a l’Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium Garrotxa, a l’AOAPIX, el Vivm Muntanyes, el PEHOC i l’Associació d’Empreses Euram Garrotxa, entre altres. A més, recentment, Bahí també va ser un dels impulsors del procés prticipatiu Fem Garrotxa. Precisament, Bahí era un defensor del col·lectiu i estava darrere diferents projectes socials. També va deixar petjada per la seva actitud davant la vida: les aportacions de Bahí als projectes socials que duia a terme es destacaven per la seva positivitat i optimisme davant els reptes i necessitars de transformació. Els seus pensaments i reflexions van caracteritzar totes les aportacions que Bahí va fer en les tasques que duia a terme a la seva vida social i professional.

Pere Bahí serà incinerat a les 4 de la tarda d'aquest dilluns. No hi haurà funerals per voluntat pròpia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les persones que entren en un centre de desintoxicació cada vegada són més joves

Ho ha dit Àlex Florensa, psicòleg clínic i ex-intern d’un centre de desintoxicació

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

Estàs escoltant


Volum